PODMIENKY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Článok I.

Úvodné ustanovenia

Prevádzkovateľom je spoločnosť Jump Caffé s.r.o.

Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú Budovateľská 14122/34, Prešov

Prevádzkovateľ zodpovedná za spracúvania osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR)

Prevádzkovateľ prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu ochrany osobných údajov.

Prevádzkovateľ neurčuje zodpovednú osobu. Prevádzkovateľ nezamýšľa preniesť osobné údaje do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii.

„Osobné údaje“ sú akékoľvek informácie týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osoby (ďalej len „dotknutá osoba“); identifikovateľná fyzická osoba je osoba, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä odkazom na identifikátor, ako je meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, online identifikátor, alebo odkazom na jeden či viaceré prvky, ktoré sú špecifické pre fyzickú, fyziologickú, genetickú, mentálnu, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu tejto fyzickej osoby

 

Článok II.

Účely spracúvania, právne základy spracúvania, kategórie dotknutých osôb, doba uchovávania OÚ, príjemcovia OÚ

 

Účel spracúvania OÚ

Právny základ na spracovanie
článok 6 ods. 1 GDPR
zákony v znení neskorších predpisov

Kategórie dotknutých osôb

Kategória OÚ

Doba uchovávania OÚ

Katogória príjemcov OÚ

vystavenie daňového dokladu

článok 6 ods. 1 písmeno c) GDPR
zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty

zákazníci

bežné osobné údaje

podľa zákona uvedeného v právnom základe

účtovnícka spoločnosť, pošta, kuriér, účtovný systém

reklamácie

článok 6 ods. 1 písmeno c) GDPR
zákon č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa, zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník

zákazníci

bežné osobné údaje

podľa zákona uvedeného v právnom základe

účtovnícka spoločnosť, pošta, kuriér, účtovný systém

ochrana práv a majetku kamerovým systémom

článok 6, ods. 1. písmeno f) GDPR
spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa – ochrana práv a majetku

zamestnanci, návštevníci predajne, ...

bežné osobné údaje

14 dní

žiadni príjemcovia

zasielanie marketingových materiálov

článok 6, ods. 1. písmeno a) GDPR
dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel

zákazníci

bežné osobné údaje

Do odvolania súhlasu

mailchimp

identifikácia užívateľa webstránky

článok 6, ods. 1. písmeno a) GDPR
dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel

návštevníci webstránky

bežné osobné údaje

60 dní

Google, Facebook,

Heureka

prihlásenie sa užívateľa do online služieb

článok 6, ods. 1. písmeno a) GDPR
dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel

návštevníci webstránky

bežné osobné údaje

počas trvania registrácie

žiadni príjemcovia

 

Pri poskytovaní osobných údajov, ktoré sú zákonnou alebo zmluvnou požiadavkou je dotknutá osoba povinná poskytnúť tieto osobné údaje. Bez poskytnutia osobných údajov nie je možné vybavenie objednávky

Článok III

Práva dotknutej osoby

Práva dotknutej osoby vymedzuje kapitola 3 GDPR.

Ide o právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby, práva na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania alebo práva namietať proti spracúvaniu, ako aj práva na prenosnosť údajov.

Máte tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Tel: 02/ 32 31 3214, E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk)

Ak sa osobné údaje spracúvajú na základe písomného súhlasu, dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

Informácie ohľadom ochrany osobných údajov, ako aj kvôli uplatneniu vašich práv ako dotknutej osoby nás prosím kontaktujte: jumpitup@jumpitup.sk

 

 

Spoločnosť Jump Caffé s.r.o., 186 023 32 Snežnica ,52087719  používa na týchto webových stránkach súbory cookies, ktoré sú použité na meranie návštevnosti webu a chovania návštevníkov. Cookies pre cielenie reklamy sú ukladané na základe vašeho súhlasu.
Doba spracovávania je uvedená nižšie pri jednotlivých súboroch cookies.

Zhromaždené údaje sú spracovávané prostredníctvom služby:
– Google Analytics, prevádzkovanou spracovateľom Google Inc., zo sídlom Googleplex, Mountain View, Kalifornia, USA
– Hotjar, prevádzkovanou spoločnosťou Hotjar Limited LLC, 2. poschodie, St. Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta. Odhlásiť z nahrávania sa môžete na 
tomto linku.

Vyššie uvedené služby zaobchádzajú s cookies súbormi v súlade s ich podmienkami ktoré nájdete tu:
https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=sk
https://policies.google.com/privacy?hl=sk
https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

Informujeme, že podla zákona o ochrane osobných údajov mate právo:
– požadovať, aké informácie o vás spracovávame,
– vyžiadať si prístup k týmto údajom a tieto údaje nechať aktualizovať alebo opraviť,
– požadovať vymazanie týchto osobných údajov (pokiaľ to nieje v rozpore s platnými právnymi predpismi a s oprávneným záujmom spoločnosti),
– v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich zo spracovávaním osobných údajov sa obráťte na nás alebo na Úrad pre ochranu osobných údajov.

Zoznam zhromažďovaných súborov cookies na týchto stránkach:
1.)
Štatistické – Cookies tretích strán (typ)
Google Analytics (názov)
Získavanie štatistických a analytických údajov (účel)
Podla nastavenia prehliadača (2 roky) alebo do odstránenia (expirácia)
2.)
Štatistické – Cookies tretích strán (typ)
Google Analytics (názov)
Regulácia rýchlosti zadávania požiadaviek (účel)
Podla nastavenia prehliadača (session) alebo do odstránenia (expirácia)
3.)
Marketingové – Cookies tretích strán (typ)
Google DoubleClick (názov)
Hlásenie o kliknutí na reklamu – remarketing (účel)
Podla nastavenia prehliadača (1rok) alebo do odstránenia (expirácia)
4.)
Marketingové – Cookies tretích strán (typ)
Hotjar (názov)
Nahrávanie správania návštevníka na webe (účel)
Podla nastavenia prehliadača (2roky) alebo do odstránenia (expirácia)
Odhlásiť z nahrávania sa môžete na 
tomto linku.

Čo sú súbory cookies?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookies?
Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení, pre sledovanie návštevnosti a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookies
Súbory cookies môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookies
Používanie súborov cookies je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookies automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.